Portret op linnen

Foto op Canvas, foto op aluminium en eigen unieke fotoproducten bij portretoplinnen

Zo maak jij de perfecte collage!

Wil jij een toffe foto collage maken? Een collage is een leuke manier om meerdere foto's op een mooi vormgegeven manier te verwerken in jouw foto producten. Benieuwd hoe je dit nou het beste kunt doen? Met deze tips kan het niet mis gaan!

Kies een thema

Bedenk als eerste waar je een collage van wilt maken. Door een thema te bedenken en je aan dit thema te houden, blijft de collage een samenhangende uitstraling houden. Wil je bijvoorbeeld een collage maken van familiefoto's of een collage van een leuke vakantie? Verzamel jouw favoriete foto's van jouw gekozen thema om te gebruiken voor jouw collage. 

Gebruik een filter

Kleuren en helderheid kunnen soms nogal verschillen tussen foto's. Door gebruik te maken van een filter en jouw foto's vooraf te bewerken, kun je eenvoudig al jouw foto's dezelfde uitstraling geven. Kies bijvoorbeeld een vintage filter voor een authentieke uitstraling of laat de kleuren van jouw foto's knallen door de verzadiging van jouw foto's te verhogen of gebruik een klassiek zwart wit filter.

Puzzelen met vormen en maten

Upload jouw foto's en puzzel met vormen en maten. Wil je een hele symmetrische uitstraling? Kies dan dezelfde maat foto's en geef ze een rand. Wil je juist een speelse look, gebruik dan verschillende vormen en maten en een achtergrond kleur om één geheel te krijgen. 

Maak het persoonlijk!

Uiteindelijk ben jij degene die beslist wat voor collage jij mooi vindt. Wil je een moderne, symmetrische collage met strakke randen of juist een super speelse collage met vrolijke kleuren? Ga los in de editor van Portret op Linnen met quotes, voeg teksten, en vormen, iconen of illustraties toe, jij bent de baas!

Top producten voor een fotocollage

Custom Shapes

Kies voor een groot canvas doek om al jouw foto's op vorm te geven. Met een houten baklijst komt jouw canvas collage compleet tot zijn recht!

Foto op aluminium

Laat jouw foto collage printen op een aluminium plaat waar de kleuren prachtig op uit komen. De plaat is onverwoestbaar en ook perfect om buiten te hangen.

Zo maak jij de perfecte collage!
Schuiven naar boven

Gelukt! Oops!

close

Selecteer opties

close