Portret op linnen

Foto op Canvas, foto op aluminium en eigen unieke fotoproducten bij portretoplinnen

Nieuwe website online!

Eindelijk is hij af! Afgelopen weken hebben we hard aan de nieuwe website gewerkt. Met een geheel nieuwe huisstijl en logo gaan wij weer fris van start.

Ik zal je een beetje helpen om wegwijs te worden op onze nieuwe website. Rechts bovenin zie je alle producten staan die wij verkopen. Wij werken ook nog steeds met Bongo Cadeaubon, die je kunt verzilveren en gebruiken, ook zie je onze populairste fotoproducten.

Onder blog vind je de wekelijkse blogs. Hier kan je onder andere tips vinden hoe je betere foto’s maakt, woontrends, wooninspiratie, informatie over nieuwe producten, nieuwtjes en de uitgelichte foto van de maand. Wij lichten elke maand een afbeelding uit, die wij mooi bij de periode of maand vinden passen.

Ook kan je kans maken op leuke cadeautjes van ons, wie wilt dat nou niet?! Tag ons @portretoplinnen of gebruik #portretoplinnen op je posts met jouw Portret op Linnen product(en) en wie weet maak jij maak kans!

Houdt onze social media en website in de gaten, er zullen in de aankomende periode steeds meer nieuwe producten worden toegevoegd. Wil je echt niks missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je eerstvolgende bestelling!

Nieuwe website online!
Schuiven naar boven

Gelukt! Oops!

close

Selecteer opties

close