Portret op linnen

Foto op Canvas, foto op aluminium en eigen unieke fotoproducten bij portretoplinnen

Hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs

Binnen 1 tot 4 werkdagen geleverd aan huis

Perfect als cadeau, ook voor jezelf!

Foto op Aluminium
Vanaf
€ 9,00
(excl. verzendkosten)

Industriële indruk

Bij een foto op aluminium komt de structuur duidelijk naar voren en krijgt de foto een licht 3D-effect, hierdoor zorg je ervoor dat je een echte industriële indruk achterlaat. Laat jouw foto printen op een stevige aluminium plaat van Dibond® van maar 3mm dik. Dibond® is een sandwichpaneel met twee top lagen van aluminium en een middelste laag van zwart kunststof. Het resultaat: lichtgewicht, maar niet kapot te krijgen materiaal wat ook super geschikt is om buiten op te hangen. Door de speciale aluminium toplaag komen de kleuren van jouw foto fantastisch tot hun recht en kun je met zekerheid jaren lang genieten van jouw foto paneel!

Veelgestelde Vragen

Welke formaten bieden wij aan?

30x30 cm       30x40 cm
40x40 cm       40x60 cm
50x50 cm       50x70 cm
60x60 cm       60x80 cm
70x70 cm       70x100 cm
80x80 cm       80x120 cm
90x90 cm       100x100 cm

Wat is een foto op Aluminium?

Een foto op aluminium geeft een stoere wanddecoratie, met industriële uitstraling. De aluminium plaat is stevig maar gemakkelijk te monteren aan de muur. Ook is de foto op aluminium eenvoudig te gebruiken om met je panelen een collage te maken.

Wat is de levertijd?

De levertijd van een foto op canvas is 3-4 werkdagen. (Een spoedlevering is ook mogelijk! De kosten hiervan zijn €9,95)

Wat kost een foto op aluminium?

Een foto op aluminium kan al vanaf €23,00. Om gemakkelijk en snel jouw prijs van je aluminium te vinden kun je in het overzicht kijken naar de juiste prijs voor jouw foto op aluminium.

Kan ik een product los of op een speciale manier laten inpakken?

Ja, dat kan!  Tijdens het afronden van je bestelling kun je aanvinken dat je de artikelen anders wilt verpakken. Omschrijf vervolgens om welke artikelen het gaat en hoe wij deze willen inpakken. Je betaald hier een meerprijs voor. We proberen je binnen een werkdag een voorstel te doen.

Let op: deze optie is niet beschikbaar voor spoedopdrachten.

Hoe hang ik de foto op aluminium het makkelijkste op?

Bij een foto op aluminium heb je keuze uit alle soorten wandbevestiging: schroef- of klemsysteem, en railsysteem. De schroef- of klemsystemen zijn zichtbaar, railsysteem echter niet. 

Wat is jullie retourbeleid?

Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet geretourneerd worden. Overige wanddecoratie zoals posters, muurcirkels etc. kunnen we worden geretourneerd.

Let op: retourkosten zijn voor eigen rekening.

Schuiven naar boven

Gelukt! Oops!

close

Selecteer opties

close